شهرداری تهران که تا مدتی پس از انتخابات ۹۲ و ماجرای گازانبر، ترجیح داده بود اظهار نظر سیاسی نکند، اما هر از چندگاهی، کنایه هایی به دولت می زند. این بار او از دولت خواسته تا برای کلیدش قفل درست نکند!
خبرگزاری تسنیم در گزارشی از جشن سه سالگی دکتر سلام از قول محمدباقر قالیباف نوشته است: اگر برخی با کلیدشان نتوانستند مشکلات کشور را حل کنند، دیگر برای کلیدشان قفل درست نکنند. البته این روایت را خبرگزاری دانشجو هم دارد: «آنهایی که نتوانستند با کلید مشکل مردم را حل کنند، بهتر است قفل نزنند!»
مشروح سخنان شهردار تهران چنین است؛ محمدباقر قالیباف شهردار تهران در مراسم جشن سه سالگی دکتر سلام که عصر امروز پنجشنبه در سالن شهدای هفتم تیر برگزار شد، ضمن تبریک روز جوان و اعیاد شعبانیه، گفت: برنامه دکتر سلام برنامه شاد و جذاب در حوزه دانشجویی است که با رویکرد طنز از نگاه امر به معروف و نهی از منکر به موضوعات میپردازد.
وی افزود: من به عنوان یک خدمتگزار و شهروند بسیار خوشحالم که این ابزار خوب در اختیار جوانان انقلابی قرار دارد. طنز از شوخی و نشاط برخوردار بوده و در عین حال در دل خود نوعی از تعلیم و تربیت و تذکر را نیز به همراه دارد و طنز مقولهای تاثیرگذار است و من در این سه دوره افتخار همکاری با این مجموعه را داشتهام.
قالیباف اضافه کرد: در جلسهای بسیار رسمی به بنده تذکر دادند که شب گذشته جمعی از شهروندان در یک حادثه جان خود را از دست دادهاند و به من میگفتند چرا شما رسیدگی نکردهاید، موضع آنها بسیار جدی و محکم بود و من نیز باید به آنها پاسخ میدادم؛ بنده در پاسخ به آنها گفتم من به دلیل این مسئله و این اتفاق بسیار متاسف هستم اما طبق گزارشی که از بهشت زهرا گرفتهام غیر از آمار شما بوده و نشان میدهد که در تهران ۱۲۰ نفر جان خود را از دست دادهاند و ظاهرا عزرائیل با شهرداری تهران هماهنگ نبوده است.
وی به ذکر خاطرهای دیگر از خود در شهرداری تهران پرداخت و افزود: من در جمع برخی از جوانان حضور داشتم، یکی از آنها از من پرسید زمانی که شما پرواز هستید و در شهر حضور ندارید چطور مسائل را کنترل و اداره میکنید. من به وی گفتم از طریق گوشی همراه و تماس با دفترم مسائل را زیر نظر دارم و وقتی این موضوع را گفتم به یاد خاطرهای افتادم.
شهردار تهران در پایان خاطرنشان کرد: ۳۰ سال قبل و در دهه ۶۰ که همسن شما جوانان بوده و در جبهه حضور داشتیم، آن زمان برخی از مدیران تحت عناوین مختلف همچون مدیر، بازرس، یا مسئول فرهنگی کاروان به همراه کاروانها به حج میرفتند، آن زمان گفتند که میخواهیم بخشنامه کنیم تا دیگر مدیران به حج نروند و به کارشان برسند، اما من به آنها گفتیم خواهشا این کار را نکنید، زیرا وقتی مدیران نیستند کار بهتر پیش میرود و لذا با ذکر این خاطره به آن جوانان گفتم من مطمئن هستم وقتی در شهر حضور ندارم شهر بهتر اداره میشود. اگر برخی با کلیدشان نتوانستند مشکلات کشور را حل کنند، برای کلیدشان قفل درست نکنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر