۱۳۹۵ آذر ۱۸, پنجشنبه

سران ایران قوه‌قضاییه برای بستن تلگرام و شبکه های اجتماعی خیز برداشته است که جوان ها مسیحی می شوند

در روزهای گذشته علاوه بر حوزیان و مراجع تقلید، نمایندگان قوه قضائیه در دادستانی کشور هم علیه فضای مجازی موضع گرفته و پلیس فتا را به کمک طلبیده اند.
mohamad-jafar-montazeri
به گزارش«محبت‌نیوز»این روزها اتهامات به اینترنت و فضای مجازی کم نیست، «توهین به مقدسات»، «راهی برای اعتیاد و تله سکس»، «اسلحه فروشی» و «جذب شدن به عرفان‌های کاذب و شیطان پرستی» تنها بخشی از انتقادات حوزویان و مراجع تقلید در جمهوری اسلامی به اینترنت است.
در آخرینِ این اظهارات دادستان کل کشور گفته مسئولان ناچارند برای جلوگیری از ارتکاب جرم و مقابله با تهاجم فرهنگی هر هفته تا ۱۴ هزار شبکه اینترنتی را فیلتر کنند.
محمد جعفر منتظری دادستان کل کشور گفته «دشمن از این فضا برای ضربه زدن به دین و فرهنگ جامعه استفاده کرده و به نوعی شبیخون زده به مقدسات کشور و علیه ما یک جنگ نرم راه انداخته است که باید با آن مقابله کنیم.»
به گفته او نفوذ به شبکه بانکی و ورود به حریم خصوصی اشخاص از دیگر فعالیت‌های مجرمانه‌ای محسوب می‌شوند که فضای مجازی می‌تواند برای ارتکاب آنها مورد سوء استفاده قرار گیرد.
او مدعی شده پلیس فتا هر هفته به ناچار ۱۳ تا ۱۴ هزار شبکه رایانه‌ای را که مرتکب جرم می‌شوند فیلتر می‌کند.
اما یکی از اصلی‌ترین دردسرهای این روزهای حکومت «تلگرام» است که در آن گردش آزاد اطلاعات آنقدر زیاد شده که کنترلش ممکن نیست. دادستان کل همچنین ابراز تاسف کرد که برخورد جدی با بخشی از جرایم ممکن نیست زیرا سرورها در خارج از کشور قرار دارند و پیگیری مشخصات و محل کاربران ممکن نیست.
راه اندازی اینترانت
دادستان کل با اشاره به تاکیدها و دستورات علی خامنه‌ای درباره راه‌اندازی فضای مجازی بومی گفت: «حرف ما این است که شبکه‌های مجازی هم برای کشور بحران ایجاد کرده است و وزارت ارتباطات باید زیر ساخت‌های ایجاد شبکه بومی را ایجاد کند.»
منتظری با نامناسب ارزیابی کردن عملکرد وزارت ارتباطات برای راه‌اندازی شبکه مجازی بومی، تصریح کرد که این وزارت‌خانه باید از متخصصین استفاده کند و اگر متخصص ندارد باید از متخصصین خارج از کشور استفاده کند.
پیش از این نیز مکارم شیرزای و موحدی کرمانی به شدت علیه فضای مجازی سخنرانی و موضع گیری کرده بودند

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر